sâmbătă, 4 februarie 2012

3. Plangere contraventionala Rovinieta dupa schimbare numere de inmatriculare

Model Plangere contraventionala pentru rovinieta dupa schimbare numere de inmatriculare
DOMNULE PRESEDINTE
Subsemnatul …….. contestator, cu domiciliul in …………… (completeaza toate datele de identificare si localizare ), formulez prezenta
PLANGERE CONTRAVENTIONALA
impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei, seria …. nr. … din data de ………., intocmit de agent constatator……, angajat al CNADR S.A. – CESTRIN, cu autorizatia de control nr. ….., prin care subsemnatul am fost sanctionat contraventional cu amenda in suma de … RON in temeiul art. … lit. … din … nr. …, mentionandu-se ca au fost incalcate prevederile art. … din …. nr. … si va rog ca in contradictoriu cu intimata, pe baza probelor ce se vor administra, sa dispuneti:
- admiterea plangerii contraventionale;
- anularea procesului-verbal de constatare a contraventiei, seria ……….., nr. … din data de ………., prin care subsemnatul am fost sanctionat contraventional cu suma de … RON;
MOTIVARE
In fapt
In data de ………….., am primit la domiciliu procesul verbal mai sus amintit, prin care s-a constatat ca la data de …………., ora……, locul……. am fost inregistrat circuland cu autovehicolul proprietate personala, cu numarul de inmatriculare ……………… fara a detine rovinieta valabila.
Mentionez ca inregistrarea a fost efectuata cu ajutorul mijloacelor tehnice ale sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control ar rovinietei – SEIGMCR, respectiv o camera montata in locatia sus-mentionata.
In drept
Posed rovinieta valabila (nr. ……………..), care a fost achizitionata in data de …………………, care este valabila pana la data de …………………..
Rovinieta a fost achizitionata cand masina avea un alt numar de inmatriculare la acea data, respectiv: …………………… Actualul numar de inmatriculare, care este si cel la care face referinta mai sus-mentionatul PVCC este …………… Schimbarea numerelor s-a efectuat si operat de organele in drept, la data de ………….
Intrucat pe bonul fiscal care face dovada platii rovinietei, este trecut pe langa numarul de inmatriculare si numarul de identificare al autoturismului (in fapt, serie sasiu si care identifica IN MOD UNIC un autovehicul), respectiv ……………………., am considerat ca rovinieta este valabila, lucru confirmat verbal si de lucratorul de politie care a operat actele privind solicitarea schimbarii numarului de inmatriculare.
Atata timp cat pentru masina pe care o detin am rovinieta valabila pana pe data de ……………., nu consider intemeiat sa platesc atat amenda cat si tariful de despagubire.
Avand in vedere cele de mai sus, va rog sa dispuneti admiterea plangerii formulata de subsemnatul si, pe cale de consecinta, sa dispuneti anularea procesului- verbal de constatare a contraventie seria ……., nr. … din data de …, prin care subsemnatul am fost sanctionat, in mod netemeinic, si sa dispuneti anularea tuturor efectelor sale.
In probatiune:
- Copie proces verbal de constatare a contraventiei; (act contestat in petitia de fata)
- Copie rovinieta + bon fiscal care face dovada valabilitatii rovinietei;
- Copie talon de inmatriculare care face dovada datei la care s-a schimbat numarul de inmatriculare precum si dovada numarului de identificare al autoturismului;
- Copie carte de identitate a autoturismului care face dovada schimbarii numarului de inmatriculare precum si a numarului de identificare al autoturismului mentionat in PVCC contestat; face dovada ca este vorba de unul si acelasi autovehicul;
- Copia actului de identitate
Solicit respectos sa imi admiteti judecarea in lipsa mea
Depun prezenta actiune in 2 exemplare.
Cu deosebita stima,
(numele in clar si semnatura) ………………..
Data …………………….



DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI……

Sursa utilizata: avocatnet.ro

9 comentarii: